Ülke genelinde bir çok firmaya personel alımı yapılacak. Türkiye'nin önde gelen kurumlarından olan İŞKUR firmalara yapılacak personel alım ilanlar ile iş arayanları buluşturuyor. Türkiye İş Kurumu yayımladığı muhasebeci alım ilanlarında toplamda 1.312 ön muhasebeci alınacak. Yapılacak olan alımlarda başvuru şartları neler? Ön muhasebeci alım başvurularında hangi şartlar aranıyor.

MUHASEBECİ ALIM İLANLARI

İŞKUR üzerinden çok sayıda muhasebeci alım ilanı yayımlandı. İlanlar Türkiye genelinde bulunan bir çok firma tarafından ayrı ayrı yapılmakta. Başvuru şartlarında bu sebeple farklılık göstermekte. Öncelikle eğitim şartlarında lise muzunu alım yapan birçok firma bulunuyor. Bazı adayların ön lisans ya da lisans mezunu olması istenilmekte. Adayların ön muhasebe programlarını kullanabilme yetenekleri başvuruların değerlendirilmesinde daha öncelikli olmalarını sağlamaktadır.

ÖN MUHASEBECİ NE İŞİ YAPAR?

Ön muhasebeci alımları yapan İŞKUR, ülke genelinde binden fazla personel aramakta. Başvuru yapacak olan adaylardan meslek hakkında bilgi sahibi olmayanlar, ön muhasebeci ne iş yapar niye merak etmekte. Bu meslek çalışanlarının meslek tanımlarında günlük muhasebe işlerinin yapılması, alış ya da satış faturalarının muhasebe programı ile girişinin ve kaydının yapılması, günlük olarak kasa ya da banka işlemlerinin kaydı ve takibi gibi işleri yapmaktadırlar. Ön muhasebe personelleri Office programlarına hakim olması gerekmektedir. Ayrıca firmalarda farklılık gösteren kurumsal muhasebe programlarının kullanımı için bilgisayar bilgisine sahip olmaları gerekmektedir.

MUHASEBECİ ALIM İLANLARINA BAŞVURU YAPMAK İÇİN;

İŞKUR muhasebeci alım ilanlarına başvuru yapmak için aşağıdaki linki tarayıcıdan açarak meslek kısmına ön muhasebeci yazarak aratmanız gerekmektedir. Başvuru yapmak için İŞKUR'a üye olmak gerekmektedir.

Başvuru yapmak için: https://goo.gl/ATXvJv

Editör: TE Bilisim