Türkiye'nin en büyük tema parkı olarak faaliyete geçen Ankapark'ın personel alım ilanları İŞKUR üzerinden açıklanmaya devam ediyor.

Ankara ili Atatürk Orman Çiftliğinde faaliyete geçen 2 Bin 100 dönümlük arazide; lazer tag çadırları, ateri çadır, dinozor orman çadırı, oyuncak çadırı, sinema çadırı gibi kompleksler bulunuyor.

Bu oyun ve eğlence alanalarından 31 Mart tarihine kadar ücretsiz bir şekilde yararlanacak. 31 Mart tarihinden sonra ise 10:00 ile 22:00 saatleri arasında açık kalacak. Ücretler ise belli oldu. Buna göre girişler yetişkin ve çocuklar için 25 Tl olacak. Ayrıca 2 yaşına kadar çocuklar için ücretsiz olacak.

EMEKLİ TRAFİK POLİSİ ALIMI;

Ankapark'ın güvenliğinin sağlanması amacıyla emekli trafik komiseri alımı yapılacak. Ankapark'ta bulunan otopark güvenliğinin sağlanması amacıyla adayların emekli trafik komiserleri alımı yapılacağı müjdesi verildi. Adayların lise ve dengi okullardan mezun olmaları gerekmektedir.

Ankara ilinde Anpark'ta görevlendirilecek olan polis memuru trafik polisi meslek grubundaki alımlarda başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. İlan ile ilgilenen adaylar cv lerini belirtilen mail adresleri üzerinden göndermeleri gerekmektedir.

İlana erişmek için İŞKUR üzerinden giriş yapmak ardından ilan numarası “00004899113” yazarak arama yapmak yeterli olacaktır.

Diğer personel alım ilanlarından anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz. İşin olsa mobil uygulamalarını indirmek için sayfanın sağ tarafında bulunan menülerden indirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim