Türkiye’nin ikinci el eşya pazarı Letgo Türkiye ofisindeki personel kadroları için müşteri destek lideri, kurumsal satış yöneticisi, B2B marketing manager kadrolarında İstanbul ve Antalya illerinde görevlendirilmek üzere personel istihdam edileceği açıklandı

KURUMSAL SATIŞ YÖNETİCİSİ

Kurumsal satış yöneticisi alımındaki alımlarda kurumsal müşteriler ile satış kanallarında müşteri kazanımı sağlanması, mevcut olan müşterileri için görüşmeler yaparak ihtiyaç analizleri yapmak, satış sonrası takip, satış adımları gibi uygulamalardan sorumlu olmak, Kurumsal müşterilerin ürün ve servi ayrıcalıklarını anlatmak gibi görevleri bulunacak.

Ehliyet şartı: B sınıfı ehliyet sahibi olmak,

Tecrübe şartı: saha satış alanında sigorta, emlak, internet, otomotiv alanlarında tecrübeli olmak,

Satış hedefleri ile motive olmak gibi başvuru şartları aranacak. Kurumsal satış temsilcisi kadrosundaki istihdamlar Antalya ile İstanbul’daki ofislerde görevlendirilmekler.

MÜŞTERİ DESTEK PERSONELİ ALIMI;

İnsan ilişkilerinde ve ekip çalışmasında başarılı,

Eğitim şartı; İki yıllık önlisans veya dört yıllık lisans mezunu olmak,

Müşteri talep öneri, şikayet çözümünde raporlanması konusunda tecrübe sahibi olmak,

Müşteri deneyime değer veren, gelen aramalara proje satışı ve satış sonrası destek verebilmek, teknik ekiplerinde 2 yıl görev almış olmak, müşteri talep ve öneri, şikayetlerine çözüm bulabilmek bunları raporlayabilmek konularında tecrübeli olmak gerekmektedir.

PAZARLAMA MÜDÜRÜ ALIMI

Diğer bir alım ise B2B pazarlama müdürü kadrosunda olacak. Tam zamanlı uzman statüdeki alımda en az 5 yıl iş tecrübesine sahip olmak gerekmektedir.

Sosyal imkanlar; öğle yemeği, şirket aracı, özel sağlık sigortası, performans primi ve rekabetçi bazda maaş verilecek. Başvurular https://bit.ly/2SHHWg6 adrsini kopyalarak yeni tarayıcıdan açmak gerekli olacak. Yeni açıklanan müşeri destek elemanı ile kurumsal destek personeli, pazarlama müdürü ilanlarına erişmek ve anında haberdar olmak için tıklayın

Editör: TE Bilisim