Türkiye’nin önemli mağazalarından biri olan LCW tarafından kendi kariyer sitesinde yayınlanan son ilanlara göre yetiştirmek üzere personel ve asistan alımı yapılacağı açıklandı. İlgili personel alımına ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer alıyor.

Yetiştirilmek Üzere E-Ticaret Personeli

İlgili ilana başvurmak isteyenlerin Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, İşletme Mühendisliği vb. bölümlerinin 3. ve 4. sınıflarında okuyan,Haftanın 3 günü çalışabilecek,E-ticaret alanına ilgi duyan,E-Ticaret departmanında İş Analistliği ve Dijital Pazarlama gibi alanlarında kariyer hedefleyen,Analitik düşünce ve analiz yeteneği gelişmiş,Ekip çalışmasına yatkın,Motivasyonu yüksek ve sonuç odaklı,İletişimi güçlü ve sorumluluk sahibi,Alanında yenilikleri takip eden ve bunları uygulama ve araştırma konularında hevesli olma şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yetiştirilmek Üzere Inspector

Adayların bu pozisyona başvurmaları için Tercihen meslek yüksek okulu mezunu,Dikiş teknikleri, model, kumaş ve kalıp bilgisi olan,Öğrenmeye istekli, Motivasyonu yüksek,MS Office uygulamalarına hakim,Vardiyalı çalışma sistemine(08:00-16:30 / 16:00-24:30) uyum sağlayabilecek,Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan,İstanbul'un Esenyurtlokasyonunda çalışan/çalışabilecek olanpersoneller alınacaktır.

Departman Asistanı

İstanbul’da istihdam edilmek üzere departman asistanı alımı yapılacak olıp adayların lisans mezunu olma, tercihen alanda deneyimli olma, MS Office programlarını bilen, erkek adaylar için askerlik eğitimini tamamlamış, İstanbul’da ikamet eden şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Tasarım Asistanı

Adayların ilgili pozisyon için Üniversitelerin Moda Tasarım vb. bölümlerinden mezun,Tercihen tasarım alanında 1-2 yıl deneyimli,AdobeIllustrator programını çok iyi derecede kullabilen,İletişim becerileri güçlü, ekip çalışmasına yatkın,Tercihen İngilizce bilen,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olma şartlarının sağlanması gerekmektedir.

İlgili ilanlara başvuru yapmak için: http://bit.ly/3cNPE0P