Türkiye'nin giyim konusunda en büyük yatırımlarını yapan ve dünya markalarından bir tanesi olan LC Waikiki tüm Türkiye illerine yeni şube açılışları yaparak buralarda satışlar gerçekleştirmekte ve personel alımları da yapılmaktadır.

LC Waikiki personel alımı ilanları resmi internet sitesinde yer almakta olan insan kaynakları açık pozisyonlar kariyer bölümü aracılığı ile ve interaktif iş ilanları sitelerinden kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yayımlanmış ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki detaylar nedir ve LC Waikiki hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirecektir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: LC Waikiki
İlan Edilen Pozisyon: 120'ye Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Yukarıda detayları verilmiş olan LC Waikiki ilanına göre 120'ye yakın pozisyona personel alımı yapılacağı belirtildi. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.

Depo Elemanı(Part Time)
Satış Danışmanı
Depo Elemanı
Satış Danışmanı - Engelli
Mağaza Personeli
Makam Şoförü
Stajyer Bölge Görsel Düzenleme Uzmanı
Ürün Sunum Uzmanı
Elektrik Teknisyeni
İdari İşler Uzmanı(Gıda Mühendisi)
Mağaza Müdürü
Satınalma Uzman Yardımcısı (Dönemsel)
Organizasyonel Gelişim Uzmanı

BAŞVURULAR HAKKINDA

LC Waikiki Türkiye geneli yayımlamış olduğu 120 kadro için yüzlerce personel alımı gerçekleştirecektir. Peki LC Waikiki bünyesinde istihdam etmek isteyenlerin nasıl başvuru yapması gerekiyor. Aşağıda yer almakta olan linki takip edecek olan adaylar tüm kadroları gözlemleyebilir, aranan nitelikler hakkında bilgi sahibi olabilir ve başvurularını da gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/mXNAMd
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN BURAYI TAKİP EDİNİZ