Ülkemizin giyim sektörü konusunda en lider firmalardan bir tanesi olan satış hacmi konusunda her geçen gün kendisini geliştirmek için önemli çalışmalar sürdürmekte olan LC Waikiki yatırımlarını artırmakta ve personel alımları da gerçekleştirmektedir. LC Waikiki personel alımı ilanları firma tarafından hazırlandıktan sonra kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır.

LC Waikiki tarafından ilan edilmiş olan pozisyonlara bakıldığında yüzden fazla kadro için yurt geneli yüzlerce personel alımının yapıldığı görülüyor. Peki LC Waikiki personel alımına ilişkin detaylar nelerdir ve hangi pozisyonlara alımlar yapılıyor.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: LC Waikiki
Açık Pozisyon: 110'a Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

LC Waikiki kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 110'a yakın personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

SATIŞ DANIŞMANI
Bölge Görsel Düzenleme Sorumlusu
UYGULAMA GELİŞTİRME UZMANI
UYGULAMA GELİŞTİRME UZMANI
NETWORK MÜHENDİSİ
ENGELLİ PERSONEL
TAKIM LİDERİ
DEPO ELEMANI
ELEKTRİK BAKIM ŞEFİ
GÜVENLİK GÖREVLİSİ
KUMAŞ TEKNOLOĞU
HABERLEŞME UZMANI

BAŞVURULAR

LC Waikiki'nin personel alımı yapacağı kadroların sadece bir kısmı yukarıda verilmiş olup başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden başvuruların tamamı gerçekleştirilebilmektedir.

https://goo.gl/mXNAMd
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN BURAYI TAKİP EDİNİZ

Editör: TE Bilisim