LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi 1985 yılından beri faaliyetlerine devam etmekte olup ülkemizde faaliyetlerine 1997 yılında başlamıştır. 19 senedir Türkiye'de yatırımlarına devam eden ve faaliyetlerine kesinti vermeyen sayılı firmalardan bir tanesi olan LC Waikiki Türkiye'nin en büyük mağaza firmalarından bir tanesidir. Pek çok binayı toplu olarak kiralayana ve bütün katlarını ürünleri ile dolduran LC Waikiki Türkiye'nin dört bir yanında satışlarına devam ederek yeni mağazalar, eski mağazalar ve depolar için çok sayıda personel alım gerçekleştirmektedir. LC Waikiki'nin yeni personel alım ilanları incelendiğinde yüzlerce personel alımının gerçekleştirileceği görülmektedir.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketinin ilanlarına göre yüzlerce personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda çalışacak? Buna göre;

Eğitim ve Gelişim Uzmanı
Görsel Düzenleme Direktörü Asistanı
Takım Lideri
Personel Uzmanı
Elektrik Teknisyeni
Mekanik Teknisyeni
Kasa Sorumlusu
Depo Sorumlusu
Satış Temsilcisi
İşyeri Hekimi
Destek Sorumlusu

Yukarıda belirtilmiş olan ilanlar başta olmak üzere LC Waikiki toplam 99 farklı pozisyon için yüzlerce personel alımı gerçekleştirecek. Alım ilanları yeterli başvuru elde edildiğinde kaldırılmakta ve yeni ilanlar kısa süre içerisinde söz konusu bölüme eklenmektedir. Alınacak olan personellerin en az lise mezunu olması gerekmekte olup başvurmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi ve öz geçmiş formunu göndermesi gerekmektedir.

http://www.kariyer.net/lcwaikiki-is-ilanlari-c1174-p1898/
Editör: TE Bilisim