1985 yılından bu yana giyim alanında başarılı işler çıkartmaya devam eden LC Waikiki firması Türkiye başta olmak üzere şu anda farklı ülkelerde yüzlerce mağazası ve binlerce çalışanı ile hizmet vermeye devam etmektedir. Pek çok lokasyona mağaza açan ve buralardan aktif olarak satış yapan firma en kısa süre içerisinde Avrupa'nın en çok trcih edilen markaları arasında yer almaya çalışmaktadır. Türkiye giyim alanında büyük bir pazar olduğu için burada da büyümeye çalışan LC Waikiki müşteri memnuniyetinin artması ve işlemlerin daha hızlı olması için çok sayıda personel alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. Yeni yayımlanan ilanlar ile LC Waikiki'nin yüzlerce personel alımı yapacağı öğrenildi.

Hangi Pozisyonlara Alım Yapılacak

LC Waikiki giyim firması interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlamış olduğu personel alım ilanları sonucunda çok sayıda eleman alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak?

Retail and Shopper Research Specialist
Fikri Mülkiyet Hakları Uzmanı
Mekanik Teknisyeni
Servis Personeli
36 Beden Kadın Prova Mankeni
44 Beden Kadın Prova Mankeni
Ofis Asistanı (Engelli Kadro)
Güvenlik Görevlisi
Proje Uzmanı
Gümrükleme Uzman Yardımcısı
E-Ticaret İçerik Uzmanı

Yukarıda yer alan pozisyonlar başta olmak üzere LC Waikiki yüze yakın personel alım ilanı yayımlamış olup yüzlerce personel alımı yapmaya devam etmektedir. Sizlerde pozisyonlara göre gerekli bilgileri öğrenmek ve başvuru yapmak için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/lcwaikiki-is-ilanlari-c1174-p1898/
Editör: TE Bilisim