LC Waikiki, 1985 yılında kurulmuş ve 1997 yılından beri Türkiye'de kesintisiz hizmet anlayışına devam etmektedir. Yıllar içerisinde büyük gelişme sağlayan ve Türkiye'nin giyim sektöründe ki öncülüğünden de örnek alan LC Waikiki şu anda Türkiye'nin dört bir yanına açmış olduğu yüzlerce mağazası ile her gün binlerce satış yapmaktadır. Mağazalarının sayısının artması, personel ihtiyacının doğması ve satışların daha da artması ile işçi alımı ihtiyacı duyan LC Waikiki, interaktif iş ilanları sitesi aracılığı ile personel alım ilanları yayımlamaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında yurt geneline çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

LC Waikiki, Türkiye'nin dört bir yanına personel alımı yapacak. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda istihdam edecek? Yayımlanan işçi alımlarına bakıldığında LC Waikiki'nin;

Depo Elemanı
İşyeri Hemşiresi
Mekanik Teknisyeni
Elektrik Bakım Tekniksiyeni
İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı
İş Sağlığı ve Güvenliği Denetim Personeli
İdari İşler Uzman Yardımcısı
Takım Lideri
Depo Operasyon Yöneticisi
Personel Uzmanı
Satış Danışmanı
Satış Elemanı
Proje Yöneticisi
Renk Analisti

Yukarıda belirtilen pozisyonlar başta olmak üzere LC Waikiki Türkiye geneli toplam 100'e yakın personel alımı yapacak. Her pozisyon için farklı farklı nitelikler belirlenmiş olup başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip ederek detayları öğrenmesi ve öz geçmiş formunu göndermesi gerekmektedir.

http://www.kariyer.net/lcwaikiki-is-ilanlari-c1174-p1898/
Editör: TE Bilisim