LC Waikiki firması 1985 yılında kurulduğu günden bu yana faaliyetlerine devam etmekte olup aktif olarak mağaza açma ve ürün pazarlamaya devam etmektedir. Türkiye'nin dört bir yanına mağaza açan ve kiralık dükkanları inceledikten sonra uygun yerleri almaya devam eden LC Waikiki büyümeye oranını giderek artırmaktadır. Türkiye giyim sektöründe lider ülkeler arasında yer aldığı için LC Waikiki ürünlerini Türkiye'de üretmekte ve ülkemizde hızla büyümektedir. Yeni açılan mağazalar başta olmak üzere, genel müdürlükler, depolar ve eski mağazalarda istihdam etmek üzere LC Waikiki personel alımları yapmaktadır. Resmi internet sitesi başta olmak üzere interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de personel alım ilanı yayımlayan LC Waikiki boş kadroları doldurmaya devam ediyor.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

LC Waikiki resmi internet sitesi ve online iş ilanları siteleri aracılığı ile boş kadroları duyurmaktadır. Söz konusu yayımlanan kadrolar için personel alımlar yapmakta olan LC Waikiki personel alımına devam ediyor. Peki yayımlanan ilanlara göre hangi pozisyonlar için personel alımları yapılıyor.

SATIŞ DANIŞMANI
İŞ ANALİSTİ
ENGELLİ PERSONEL
EXECUTIVE ASSISTANT
SATIN ALMA UZMANI
MAĞAZA TEKNİK DESTEK UZMANI
İTHALAT TİCARİ İŞLEMLER UZMANI
PROJE YÖNETİCİSİ
RENK ARŞİV UZMANI
RENK ANALİSTİ

Yukarıda belirtilen pozisyonlar başta olmak üzere LC Waikiki giyim firması 100'e yakın farklı pozisyon için personel alımına devam etmektedir. Sizlerde personel alım ilanlarına başvurmak ve detayları öğrenmek için aşağıda yer alan linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/lcwaikiki-is-ilanlari-c1174-p1898/