Ülkemizde başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında bulunan şubeleri ile satışlarına devam etmekte olan LC Waikiki bilindiği üzere ihracat rakamlarını geliştirerek yeni büyüme alanlarında emin adımlarla yıllardır ilerlemekte olup aralıklarla personel kadrosunu da güçlendirmektedir. Personel kadrosunu güçlendirmek için personel alımı ilanları yayımlamakta olan firma yeni ilanlarnı kariyer siteleri üzerinden duyurdu ve başvuruları başlattı. Peki LC Waikiki hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor, alım yapılacak adaylar ilgili kadrolara müracaatlarını LC Waikiki için nasıl yapabilir?

Alınan Pozisyonlar Nelerdir?

LC Waikiki Türkiye geneli çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki LC Waikiki hangi pozisyonlar için personel alıyor? Buna göre Buyer (Denım), Kapasite Planlama Uzmanı, İşe Alım Uzmanı, Yalın Gelişim Mentörü, Proje Uygulama Müdürü, Ürün Akış Planlama Müdürü, Lojistik Proje Uzmanı, Yetiştirilmek Üzere Inspector, Operasyonel Mükemmellik Uzmanı, E-Ticaret Finansal Planlama ve Analiz Uzmanı, Depo Operasyon Yöneticisi (Silivri), Finans İş Ortağı, Bölge Kayıp Önleme Uzmanı, Ürün Akış Planlama Uzmanı, Lojistik Takım Lideri gibi pozisyonlar başta olmak üzere yüzden fazla ilan için personel alımları yapılıyor. Peki adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

LC Waikiki Türkiye personel alımına başvuru yapmak isteyenlerin hemen aşağıdaki linki tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ve müracaatlarını da CV üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adayların başvurularını yapmadan önce niteliklerinin uyum sağladığını incelemesi gerekmektedir.

https://www.kariyer.net/firma-profil/lcwaikiki-1174-1898

Editör: TE Bilisim