Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı personel alımı yapıyor. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı bünyesinin personel eleman ihtiyacını karşılamak üzere farklı niteliklerde 15 personel alacak. Başvuru bilgileri ve diğer bilgiler şöyledir..

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı 13 Temmuz 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinin çalışan personel ihtiyacını karşılamak üzere 14 Uzman Personel ve 1 adet Destek Personeli olmak üzere toplamda 15 adet Personel alacaktır.Alınacak adaylar Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansının düzenlediği sınava katılarak başarılı olan adaylar kadroya girecektir. Sınav 06 Eylül 2016 tarihi ile 08 Eylül 2016 tarihlerinde Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, Cebrail Mah. Saray Sokak No: 1, Kastamonu adresinde yapılacaktır. 

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 08 Ağustos 2016 tarihi ile 17 Ağustos 2016 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Sınav adresi ile aynı adrese yapılacaktır. 

TR82 Düzey 2 Bölgesi’nde çalışmak isteyen, dinamik, analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, kendine güvenen, iletişime açık, pozitif düşünen, üretken, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen, her üç ilde de görev yapabilecek, seyahat engeli bulunmayan adaylar Başvuru şartlarına uygun olan adaylardır. Sınavda başarılı olanlar, Bölge illerinden [Çankırı, Kastamonu ve Sinop illeri] Ajansın uygun göreceği herhangi birinde istihdam edilecektir

Sınav hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isteyen adaylar, www.kuzka.gov.tr adresinden ulaşılabilir.
Editör: TE Bilisim