Ülkemizin önde gelen Katılım Bankalarından bir tanesi olan Kuveyt Türk Katılım Bankası Türkiye geneli yatırımlarına devam etmekte ve müşteri hacmini geliştirebilmek için özel kampanyalar oluşturmaktadır. Kuveyt Türk Katılım Bankası aynı zamanda personel alımları da yapmakta olup bu ilanları interaktif iş ilanları sitelerinden duyurmaktadır.

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Kuveyt Türk Katılım Bankası hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve Kuveyt Türk Katılım Bankasının personel alımı yaptığı kadrolara pozisyonlara ilişkin bilgiler, detaylar nedir.

MEMUR İLAN BİLGİLERİ

Alım Yapacak Banka: Kuveyt Türk Bankası
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon Sayısı: 20

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Kuveyt Türk Bankası kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 20 kadro için banka memuru alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım yapılacak pozisyonlar nedir. Yayımlanan ilanlara bakıldığında;

Bankada Kampüs Genel Müdürlük Kadroları
BT Kalite Güvence Mühendisi
Metin Yazarı (Bankada Kampüs)
Kurumsal İletişim Uzman Yardımcısı
Gişe Yetkilisi / İstanbul Avrupa
Veri Yönetimi ve İş Zekası Uzmanı
Web Teknolojileri Yazılım Mühendisi
Yazılım Test Mühendisi
Bireysel Bankacılık Satış Uzm. Yrd.-İstanbul AVR
Ürün Geliştirme Uzman Yardımcısı

BAŞVURU DETAYLARI

Yukarıda Kuveyt Türk'ün banka memuru alımı yapacağı kadrolara ilişkin pozisyon ve ilana yönelik bilgiler verilmiştir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi, tüm pozisyonları görüntülemesi, nitelikleri öğrenerek müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/3tf2ux
DİĞER BANKA İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim