Üniversite öğrencisi olarak hem bir şekilde gelir elde etme hem de üniversiteden mezun olmaya yakn iş öğrenebilme imkanı Kuveyt Türk bankası tarafından öğrencilere imkanlar yaratılmaktadır. Tek şart olarak üniversite de 3 veya 4. sınıf olmaları gereken öğrencilerin ders programlarının da uyuştuğu taktirde Kuveyt Türk bünyesine çalışabilme imkanı sağlanmaktadır. Üstelik üniversite zamanlarının 3. ve 4. sınıflarında çalışan öğrenciler mezuniyet sonrası tekrardan tam zamanlı çalışma için başvurursa öncelik daha önce çalışanlarda olacağı açıklandı. 

ÖĞRENCİLERDEN İSTENİLEN BAŞVURU ŞARTLARI

Sizlere belirtmiş olduğumuz gibi üniversitelerin 3. ve ya 4. sınıflarında eğitim gören öğrencilerin başvuru yapabilecekleri iş ilanı için istenilen genel şartlar şu şekildedir; " Takım çalışmasına yatkın olamk, analatik ve derin bir düşünme yeteneğine sahip olma, etkin iletişim becerileri sahip olma, uygun görülen bölümler ise; Endüstri Mühendisliği, İİBF, İşletme Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak, yüksek akademik başarıya sahip olmak, bankacılık alanında çalışmak için istekli ve özverili olma" öğrenci adaylarından istenilen şartlardandır.

PERSONEL ALIMI YAPILACAK OLAN KADROLAR

Öğrenciler için belirlenen poersonel alımlarının yanı sıra banka şubelerinde görev alacak " Satın Alma Uzmanı, İdari Hizmetler ve Satın Alma Müdürlüğü'nde, Satın Alma Uzmanı" pozisyonlarında çalışacak kişiler arandığı belirtilmektedir. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Belirtilen pozisyonlara yapılacak olan personel alımları daha tecrübeli olucağından " Askerlik görevini tamamlamış olamk, iletişim ve koordinasyon bozukluğu olmamak, aktif araç kullanıyor olmak, ingilizce iyi bilmek, en az 3 yıl iş tecrübesi, İst. Anadolu yakası ikamet eden, istenilen eğitim seviyelerini taşıyor olmak, sonuç odaklı çalışabilme, adli sicil belgesinin temiz olması, güvenlik soruşturmasının olumlu olması" adaylardan istenilen şartlardandır. 

Başvuru Sayfası: www.kariyer.net/firma-profil/kuveyt-turk-katilim-bankasi-a-s-2047-11495