Türkiye Taş Kömürü Kurumuna Bin 1000 işçi alımı yapılacak. Başvurular İŞKUR üzerinden sağlanacak. İşin olsa ekibi olarak an be an detayları aktardığımız alım ilanı ve başvuru süresi ile son gelişmelerden bir tanesini daha aktarmak istiyoruz. Bilindiği gibi 11 Şubat tarihinde müracaatların başlandığı Zonguldak, Karabük, Bartın İŞKUR müdürlükleri önlerinde uzun kuyruklar gecenin ilerleyen saatlerinden itibaren başladı.

35 BİN BAŞVURU;

Başvurularda adayların yaş şartında en fazla 32 yaşında olmaları, eğitim düzeyinde en az ilköğretim mezunu olmak, alım yapılacak illerde ikamet etmek, İŞKUR tarafından yapılacak kura töreninde listede isminin bulunması ve mülakat sınavlarından başarılı olmak şartları aranacak. Adayların ilk günden itibaren başvurularını sürdüğü bin personel ilanı için toplamda 35 bin kişi başvurusunu tamamladığı belirtildi.

2 GÜN DAHA UZATILDI;

İŞKUR il Müdürü yaptığı açıklamada başvuru süresinin 2 gün daha uzatıldığını aktardı. Adaylar Zonguldak işi için 700, Bartın ili için 200, Karabük ili için ise 100 kişilik alıma başvuru yapabilecek. İlanlara erişmek için aşağıdaki bağlantıları yeni tarayıcıdan açabilirsiniz.

Zonguldak: http://bit.ly/2X4FHnP
Karabük: http://bit.ly/2Na90Ra
Amasra: http://bit.ly/2X6UQF2

Gelişmelerden anında haberdar olmak için;

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA