Yayımlanan ilanlara göre Kültür ve Turizm Bakanlığı  bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak için toplamda 32 kişilik boş kadro ile kamu personeli alımı yapacağını belirtti. Başvuru yapacak adayların mutlaka belirtilen nitelikleri taımaları gerekmektedir. 

İLANIN DETAYLARI:

Kültür ve Turizm Bakanlığı Adına Çorum Ortaköy Kazı Başkanlığı ve Afyonkarahisar Amorium Kazı Başkanlığı 2018 yılı Arkeolojik Kazı ve temizlik çalışmalarında çalıştırılmak üzere geçici işçi personel alımı yapacağını belirtti.

Alım Yapacak Kurum: Kültür ve Turizm Bakanlığı

Kazı Başkanlıkları: Afyonkarahisar ilindeki Emirdağ İlçesinde bulunan Amorium Kazı Başkanlığı ve Çorum Ortaköy Kazı Başkanlığı

Toplam Açık İş Sayısı: 32

Çalışma Süresi: Geçici ( En az 2 Ay )

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine toplamda 32 kişilik boş kadro ile, Afyonkarahisarda 30 ve Çorum'da 2 kamu personelialacak. Buna göre adayların, Önceden alım yapılacak kazı başkanlığında çalışmış olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Alım yapılacak Kazı Başkanlığı çevresinde ikamet ediyor olmak, Günei altında sınac, tozlu ortamlarda çalışasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir yüz kızartıcı suç işlememiş olmak,ve Kazı çalışmalarında Kazma, kürek, çapa gibi aletlerle çalışmasına engel bir bedensel durumu olmamak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar ilanların tam metinlerinde belirtilen tarihte ve saat'te istenen belgeler ile birlikte kazı çalışmalarının yapıldığı bölgede İrtibat edilen kişiye başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanlar hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Afyonkarahisar Amorium Kazı Başkanlığı İlanının Tam Metni

Çorum Ortaköy Kazı Başkanlığının Tam metni