Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı ilanı yayımladı. İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan işçi personel alımı ilanına göre Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı olan Sart Amerikan Hafriyat Heyeti Kazısı Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 60 kişilik kadro ile personel alımı yapacak. Bu kapsamda ilan hakkında detaylar haberimizde.

İLANIN DETAYLARI:

Kültür Bakanlığı kazı başkanlığına en az 10 ve en fazla 60 kişi personel alımı yapacağını bildirdi.Alımlar Arleolojik Kazı, Çevre Düzenlemesi ve Temizlik Çalışması için beden işçisi alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Kültür Bakanlığı Kazı Başkanlığına işçi personel alımı için adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Başvuru tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Eski eser kaçakçılığı, Yasa dışı araştırılıp satılması ile geçmişteki herhangi bir ilişiği bulunmamak, Görevini yapmasına herhangi bir engeli olmamak" şartları aranacak.

Aynı zamanda kazı Başkanlığı Mülakat sonucunda çalıştırılacak Elemanı alıp almamakta tercih sebebidir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Adaylar başvurularını sadece, Nüfus Fotokopisi, İkametgah Belgesi, Sabıka kaydı, Varsa İş Deneyim Belgesi, Sağlık raporu belgeleri ile en geç 03 Haziran 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece şahsen yapılacak.

Editör: TE Bilisim