Bakanlık bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı birimlerinde görevlendirecek personel Alımı ilanı yayımladı. KPSS Siz Personel Alımı için adaylar başvurularını en geç 16 Temmuz 2021 tarihine kadar gerçekleştirelecekler. Bu kapsamda alımlar Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Atatürk Kültür Merkezi ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Alanları İşletme Müdürlüğüne yapılacak. KPSS siz Personel alımı detayları şöyledir.

KADRO BİLGİLERİ NEDİR?

Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Atatürk Kültür Merkezi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğüne 33 ve CSO Konser Alanları İşletme Müdürlüğüne 10 personel alımı yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kültür Bakanlığının 43 işçi Personel alımı ilanına en az lise mezunu ve en fazla 4 yıllık mezun olan adaylar başvuru yapabilecekler. Bu kapsamda genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi şartlar aranacak.

Ayrıca adaylarınBirim ve kadrosuna göre yukarıdaki tabloda belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Kültür Bakanlığı personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 6 Temmuz 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 16 Temmuz 2021 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece son başvuru günü mesai saati bitimine kadar Şahsen Kültür ve Turizm Bakanlığının Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğüne yapılacaktır. 16 Temmuz 2021 tarihinden sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

İLANLARIN TAM METİNLERİ:

İstanbul Atatürk Kültür Merkezi 33 Personel Alımı İlanı

CSO Konser Alanları İşletme Müdürlüğü 10 Personel Alımı İlanı

Editör: TE Bilisim