Türkiye İş Kurumu personel alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. İŞKUR kurum dışı ilanlar arasında yer alan personel alımı ilanlarına göre Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı olan Kazı Başkanlıkları bünyelerindeki eksikliği gidermek için alım yapacak. Toplamda 147 kişilik kadro ile personel alımı yapılacak.

ALIM YAPACAK KAZI BAŞKANLIKLARI VE KADROLAR:

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan Kültür ve Turizm Bakanlığı kazı başkanlıkları personel alımı yapacak. 6 Farklı şehirde personel alımı yapılacak. Peki alım yapılacak kadrolar nedir? İşte detaylar.

Aydın Magnesia Kazısı: 20 Geçici işçi

Aydın Sultanhisar NYSA Kazı Başkanlığı: 75 Beden İşçisi

Aksaray Acem Höyük Kazı Başkanlığı: 20 Beden İşçisi

Çanakkale Alexandria Troas Kazı Başkanlığı: 3 Arkeolojik kazı İşçisi

Van Çavuştepe Kalesi Kazı Başkanlığı: 17 Vasılfı Vasıfsız işçi

Diyarbakır Müze Müdürlüğü Ambar Kazısı Başkanlığı: 2 Vasıflı İşçi

Çorum Ortaköy Kazı Başkanlığı: 10 Beden İşçisi

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kazı Başkanlıklarına personel alımı için başvuru yapacak adaylardan genel olarak, en az 18 yaşını tamamlamış olmak, Alım yapılacak il veya ilçede ikamet ediyor olmak, Güneş altında sıcak, yozlu ortamlarda çalışmasına engel teşkil edecek fiziksel ve sağlık sorunlarının bulunmaması, Kazı yerinde verilecek tüm görevleri yapmak, Herhangi bir bedensel ve zihinsel engeli olmamak, En az okuryazar olmak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar öncelikle bildirilen şartları taşıyor olmaları gereklidir. Bu doğrultuda başvurular sadece şahsen ilgili kazı başkanlıklarına son başvuru tarihine kadar yapılması gereklidir. Ancak adayların dikkat etmesi gereken konulardan birise başvuru süresinin çok az olduğudur. Bu durumda bir an önce başvuru yapmanız gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim