Kültür ve Turizm Bakanlığı 25 Eylül 2019 tarihi ile 09 Ekim 2019 tarihleri arasında başvurularını aldığı memur personel adayları için resmi İnternet adresi üzerinde yeni bir duyuru yayımladı. Yayımlanmış olan duyuruya göre adayların Sözlü sınav tarihleri açıklandığı yer aldı.

SÖZLÜ SINAV TARİHLERİ AÇIKLANDI!

Kütüphaneci, Arkeolog, Müze Araştırmacısı, Miar, şehir Plancısı, Harita Mühendisi, Harita Teknikeri, Mühendis Kadroları, Mütercim Tercüman kadroları içinbaşvuranlardan duyuruda belirtilen durum ve şartlara sahip olup, KPSS P3 puanına göre pozisyon unvan sayısının üç katı aday arasına girerek sözlü sınava katılmaya hak kazanarak belgelerini teslim eden adayların sözlü sınav günleri itibariyle listesi aşağıda yer almıştır.

SÖZLÜ SINAV KONULARI:

Sözlü sınav, pozisyon unvanına ilişkin mesleki bilgi düzeyi; Kavrama, muhakeme etme, özetleme ve ifade etme yeteneği; Liyakati, temsil kabiliyeti, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu; Özgüveni, ikna kabiliyeti ve inandırıcılığı; Genel yetenek ve genel kültürü; Bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı, yetkinliklerini ölçmeye yönelik olarak yapılacaktır.

SINAV TARİHLERİ:

I- KÜTÜPHANECİ:Sözlü sınav 11-20/12/2019 tarihleri arasında (15/12/2019 Pazar günü hariç) saat 09:30’da başlamak ve o gün sınava alınacaklar tamamlanıncaya kadar devam etmek üzere,Bahçelievler Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı No:4 Çankaya/Ankara adresinde bulunan Milli Kütüphane Yunus Emre Toplantı Salonundayapılacaktır.

II- ARKEOLOG - MÜZE ARAŞTIRMACISI:Sözlü sınav 11-12/12/2019 tarihlerinde saat 09:30’da başlamak ve o gün sınava alınacaklar tamamlanıncaya kadar devam etmek üzere,Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü II.TBMM Binası yanı Ulus/ANKARA adresinde bulunan Ek Bina Toplantı Salonundayapılacaktır.

III- MİMAR - ŞEHİR PLANCISI - HARİTA MÜHENDİSİ - HARİTA TEKNİKERİ:Sözlü sınav 11-17/12/2019 tarihleri arasında (14-15/12/2019 hafta sonu hariç) saat 09:30’da başlamak ve o gün sınava alınacaklar tamamlanıncaya kadar devam etmek üzere,Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü II.TBMM Binası yanı Ulus/ANKARA adresinde bulunan Yüksek Kurul Toplantı Salonundayapılacaktır.

IV- MAKİNE MÜHENDİSİ – İNŞAAT MÜHENDİSİ - ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSİ - MAKİNE TEKNİKERİ - ELEKTRİK TEKNİKERİ:Sözlü sınav 11-12/12/2019 tarihlerinde saat 09:30’da başlamak ve o gün sınava alınacaklar tamamlanıncaya kadar devam etmek üzere,Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü II.TBMM Binası yanı Ulus/ANKARA adresinde bulunan Ana Hizmet Binası 1. Katında bulunan Toplantı Salonundayapılacaktır.

V- MÜTERCİM-TERCÜMAN:Sözlü sınav 11/12/2019 Çarşamba günü saat 09:30’da başlamak ve o gün sınava alınacaklar tamamlanıncaya kadar devam etmek üzere,İşçi Blokları Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:50 Çankaya/ANKARA adresinde bulunan Bakanlığımız hizmet binası 1. Katında bulunan Toplantı Salonundayapılacaktır.

SINAVA KATILACAK ADAYLARIN LİSTESİ:

Kütüphaneci Listesi , Arkeolog-Müze Araştırmaısı Listesi, Mimar-Harita Mühendisi-Harita Teknikeri-Şehir Plancısı Listesi, Mütercim Tercüman, Makine Mühendisi-İnşaat Mühendisi-Elektrik Elektronik Mühendisi-Makine Teknikeri-Elektrik Teknikeri Listesi için BURAYA TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim