Posta, Telefon ve Telgraf A.Ş. Ülke genelindeki pek çok acentesine personel istihdamları yapmaya devam ediyor. Bu bağlamda Edirne otoyol acentesi de yeni bir ilan açıkladı. Bu alımda adaylar büro memuru olarak istihdam edilecekler. Başvurular nasıl yapılacak ve istenilen şartlara ait detayları aktarmaya devam ediyoruz.

İHTİYAÇ BELİRLENMESİ YAPILACAK!

Geçtiğimiz günlerde Birlik Haber Sendikası ile PTT Yöneticileri arasında 16 Ocak 2020 tarihinde yapılan Kurum idari Kurulu raporu açıklandı. Buna göre PTT daha önce Sendika yetkilerine personel ihtiyacının olmadığını norm kadro çalışması yaptıklarını belirttiği ifade edildi. Sendika tarafından iletilen talepte, bazı kadroların 5600 performans değerlendirilmesine tabi olmadığı halde yapılan çalışmada merkez başmüdürlükleri dağıtım büro memurları, müdürler, şefler, baş dağıtıcılar ve veznedarlar bu çalışmaya dahil edildiği açıklandı. Sendika tarafından yapılan açıklamaya göre,  PTT tekrar ihtiyaç belirlemesi olup olmadığı hakkında çalışma yapacak ve yönetime sunacak. Bu konudaki haberimiz için tıklayın. Diğer bir gelişmeye ptt taşeron işçileri ilgilendiriyor. 15 bin taşeron çalışanın kadroya geçişi yeniden gündeme geldi. Bu konudaki gelişmeleri de aktarmaya devam edeceğiz.

PTT BÜRO MEMURU ALINACAK!

Geçtiğimiz günlerde açıklanan Edirne PTT Otoyol Acentesi ilanı 25 Şubat tarihinde ilandan kaldırılmıştı. Yeniden aktif hale getirilen büro memuru alımlarına başvuru yapacak adaylar için detayları aktarıyoruz. Adayların vardiyalı çalışma esaslarına göre istihdam edilmekleri, Ulaşım için bir servisin olmadığı fakat kendi araçları ile gelerek yakıtın acente tarafından karşılanacağı, Prim, Agi, Yol, ve Yemek acente tarafından karşılanacağı ifade edildi. İlana erişmek ve başvuru yapmak için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim