Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan bilinen markalar arasında yer alan Şimşek Bisküvi ve Gıda Sanayi Anonim Şirketi personel alımı yapmaya devam ediyor. Alımlar hakkında adaylara resmi interent sitesi aracılığı ile bilgi vermekte olan Şimşek Bisküvi ve Gıda Sanayi Anonim Şirketi yine İŞKUR üzerinden de alım ilanlarını yayımlamaktadır.

Şimşek Bisküvi ve Gıda Sanayi Anonim Şirketi tarafından hazırlanan ve İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurulan ilan da kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere KPSS şartsız en az önlisans mezunu toplam 3 gümrük memuru alımı yapılacağı öğrenildi.

Alınacak İl: Karaman
Alım Yapacak Kuruluş: Şimşek Bisküvi ve Gıda Sanayi Anonim Şirketi
Alınacak Personel Sayısı: 3
Özel Sektör / Daimi Personel

KİMLER MÜRACAAT EDEBİLİR


Şimşek Bisküvi ve Gıda Sanayi Anonim Şirketi, İŞKUR üzerinden 3 gümrük memuru alımı yapacağını duyurdu. Peki alım ilanına kimler müracaat edebilir.

En az önlisans mezunu olmak
B Ehliyete sahip olmak (tercihen)
21 - 50 yaş arasında olmak
Erkek olmak
Askerliğini yapmış olmak
Tercih edilen ikamet ilçeleri: ERMENEK ,  KARAMAN MERKEZ ,  AYRANCI ,  KAZIMKARABEKİR ,  BAŞYAYLA ,  SARIVELİLER

Yukarıda belirtilmiş olan şartlara sahip adaylar Şimşek Bisküvi ve Gıda Sanayi Anonim Şirketi için müracaatlarını yapabilir.

NASIL BAŞVURULUR

Başvuru yapmak isteyenlerin 19 Nisan 2017 tarihine kadar Karaman İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden ya da aşağıda ki linkten müracaat etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/Wcj4v5
Editör: TE Bilisim