Devlet Personel Başkanlığı tarafından yaımlanmış olan ilana göre Beyrut Büyükelçiliği bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre Beyrut Büyükelçiliği Türk Uyruklu Sözleşmeli Sekreter Sınav duyurusu yayımladı ve adayların söz konusu olan sınava başvuru yapabilmeleri için belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Yapılacak Sınav tarihi itibari ile 46 yaşından gün almamış olmak, En Az Lise veya Dengi okulları ile eşdeğer Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış yabancı okullardan mezun olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Her türlü iklim şartlarında çalışmasına engel olabilecek hiçbir durum olmamak, Çok iyi derecede Arapça ve Türkçe Bilmek ve Bilgisayar ve Daktilo Kullanabilmek şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 10 Ağustos 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Son başvuru günü mesai saati bitimine kadar Beyrut Büyükelçiliği adresine (Rabieh, Zone II, 1st Street Metn, Lebanon) ulaşacak şekilde veya mesai saatleri içinde (hafta içi her gün 09:00-16:00 saatleri arasında) şahsen yapılabilir. Postayla yapılan başvurularda meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan Büyükelçiliğimiz sorumlu değildir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni