Çok sayıda personel alım ilanını sizlere ulaştırmaya çalıştığımız isinolsa.com websitemiz üzerinden en az lise mezunu adayların KPSS şartı aranmaksızın başvuruda bulunabilecekleri yeni bir ilanı daha aktarmak, daha önce ilanla karşılaşmış ziyaretçilerimiz içinse ufak bir hatırlatma yapmak istedik. Bilindiği üzere İŞKUR üzerinden çok sayıda personel alım ilanı yapılmaya devam ediyor. Bu ilanlarda KPSS şartı olan ya da olmayan, özel sektör veya kamu gibi çok sayıda farklı sektör ve pozisyon için başvurular alınmaya devam ediyor.

695 En Az Lise Mezunu Ön Muhasebeci ve Muhasebeci Alımı Yapılıyor

Bahsi geçen ilanlarda ön muhasebeci pozisyonuna 554, muhasebeci kadrosuna ise 141 personel alımı gerçekleştirilecek. İlgili ilanlarda adaylarda aranan genel şartlar hakkında bilgi almak için aşağıya göz atabilirsiniz:

1-Kamu haklarından mahrum olmamak,

2-Yaş şartlarını aşmamış olmak,

3-Mesleki bilgi sahibi olmak,

4-İlgili mesleki programları aktif şekilde kullanabiliyor olmak

5-Mesleki tecrübe sahibi olmak

İlan hakkında tüm bilgilere erişmek ve başvuruda bulunmak için buraya TIKLAYINIZ.

İlanlardan anında haberdar olun

Hem İstihdam Seferberliği Programı hem de uygulanan diğer teşvikler, İŞKUR üzerinde çok sayıda personel alım ilanlarının yayımlanmasına yol açıyor. Bu personel alım ilanlarında, özel sektör ya da kamu farketmeksizin binlerce kişilik boş pozisyon mevcut. İŞKUR resmi web adresi üzerinde yayımlanan bu ilanlara zaman zaman yer veriyoruz. Özellikle kamuya yönelik yapılan alımlarda belediyelerin ön planda olduğunu söylemek mümkün. Her ne kadar bugüne kadar çok sayıda ilan yayımlanmış olsa da yeni ilanlar da yayımlanmaya ve kamuya duyurulmaya devam ediyor. Bizler de bu ilanlardan geri kalmamak ve tüm ilanlardan anında haberdar olmanız için çaba sarfediyoruz. Eğer siz de tüm ilanlardan haberdar olmak, bildirim almak isterseniz iOS ve Android mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

iOS: TIKLAYINIZ

Android: TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim