Ülkemizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlar bünyelerindeki eksikliğini karşılamak için farklı kadrolarda personel alımı yapacaklar. Binlerce adayın KPSS'ye katılıyor ve Memurluk yolunda ilerliyor. Ancak KPSS'ye girmemiş veya Düşük KPSS puanı alan adayların tercihleri KPSS'siz Persone Alımı yapan kurumlar yönündedir. Bu kapsamda İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde sadece KPSS şartı aranmadan alım yapacak kurumlar hakkında bilgiler vereceğiz.

KPSS Siz Personel Alımı için kamu kurumları ve Bakanlıkar 5253 kişilik kadro için ilan yayımlandı. Adayların başvuru yapabilmeleri için bazı nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. 

İLANLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

KPSS SİZ MEMUR PERSONEL ALIMI YAPACAK KURUMLAR:

Adalet Bakanlığı:

Bakanlık bünyesine 5 bin kişilik kadro ile Uzmlaştırmacı Alımı Yapılacak. Başvurular 08 Şubat 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 18 Şubat 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. uzlaştırmacı alımı için sınav 09 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak. Adaylardan özel olarak, Avukatlar yönünden baroya kayıtlı olmak ve Hukuk öğrenimi görmüş kişiler yönünden üniversitelerin hukuk fakültelerinden mezun olmak veya hukuk ya da hukuk bilgisine programlarında yeterince yer veren siyasal bilgiler, idari bilimler, iktisat, maliye alanlarında veya polis akademisinde en az dört yıllık yüksek öğrenim yapmış olmak gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Kültür ve Turizm Bakanlığı:

Kültür Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı birimlerine personel alımı yapacak. Bu kapsamda Kültür ve Turizm Bakanlığı 243 kişilik boş kadro ile, Bakanlığa 47, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne 119 ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğüne 6 farklı ilde 77 Sözleşmeli Personel alınacak Başvurular 05 Şubat 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 15 Şubat 2021 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Dışişleri Bakanlığı:

Bakanlık Yurtdışında görevlendirmek üzere Los Angeles Başkonsolosluğuna sözleşmeli olarak Türk Uyruklu Sekreter alımı yapılacak. Sekreter alımları için adayların en az lise mezunu olmaları gerekmekte ve 41 yaşından büyük olmamak şartı aranacak. İlan hakkında detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Bingöl Üniversitesi:

Üniversiteye personel alımı için İŞKUR aracılığı ile yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Üniversite Silahlı Silahsız olmak üzere 9 Güvenlik Görevlisi Alımı yapacak. Adaylardan KPSS şartı aranmıyor olup Lise Mezunu alım yapılacak. Adaylar başvurularını en geç 12 Şubat 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri şarttır. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Yeni ilanları takip etmek için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim