Sivas Cumhuriyet Üniversitesi bünyesindeki perosnel eksikliğini karşılamak amacı ile personel alımı yapacağını belirtti. Bu kapsamda Sivas Cumhuriyet ÜniversitesiMimarlık Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi bünyesinde 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında çalıştırılmak üzere giderleri özel bütçeden karşılanarak; 1 Canlı Model sözleşmeli personel alımı yapılacak. Adaylardan  bazı nitelikler aranıyor olup, işte o detaylar şöyledir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi personel alımı için adaylardan, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklere göre, Türk Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adayların askerlik hizmetini yapmış olmak veya muaf olmak veya tecilli olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi genel nitelikler aranacak.Ayrıca özel olarak ise, 

  • En az lise mezunu olmak
  • KPSS şartı aranmamaktadır, adaylar mülakat sonucuna göre belirlenecektir.
  • Vücut bütünlüğüne sahip olmak.
  • Uzun ve hareketsiz duruşlar için elverişli sağlık durumuna sahip ve dayanıklı olması (Tam Teşekküllü Hastaneden alınmış sağlık raporu ile belgelenmesi gerekmekte olup, göreve başlaması uygun görülen adaylardan istenilecektir.)

BAŞVURULAR:

Üniversiteye canlı model alımı başvuruları ilanın resmi gazete'de yayımlanması ile birlikte başladı ve en geç 15 gün içerisinde yapılması gereklidir. Bu kapsamda başvurular 26 Eylül 2019 tarihi itibari ile 11 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanlık Binasına istenilen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) şahsen başvuru yapılacaktır.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim