Farklı kurumların yayınladığı ilanlarla birlikte, İŞKUR üzerinden KPSS şartı olmadan 42 bekçi alımı gerçekleştirilecek. Haberin detaylarında, tüm bilgileri bulabilirsiniz. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlar neticesinde, toplam 42 bekçi alımı gerçekleşecek. Alımlarla ilgili olarak KPSS şartı aranmazken; en az ilkokul mezunu olanlarında başvuru yapması mümkün.

Başvuru Şartları Neler?

Bekçi pozisyonuna başvuru yapmak isteyen adaylarda aranan özellikler bulunmaktadır. Bu şartlar arasında, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak, en az ilkokul mezunu olmak, Kamu hak ve hizmetlerinden mahrum olmamak, bekçilik görevi için yeterli sağlığa sahip olmak bulunmaktadır. Bunun yanı sıra; yapılacak mülakatlarda da başarılı olanların alınması bekleniyor.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak?

Toplam 42 adet bekçi alımı gerçekleşecek olan ilanlarda, 2 adet İnşaat Bekçisi pozisyonu için alım yapılırken; 40 adet normal bekçi alımı yapılacak.

Nasıl Başvuru Yapabilirim?

Bekçi ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların İŞKUR üzerinden başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. İŞKUR üzerinden iş arama kısmının aktif olması ve e-şube veya İŞKUR bürolarından başvuruları gerçekleştirmeniz gerekecektir.

Başvur usayfasına ulaşmak ve ilanlara başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2164