İŞKUR resmi internet sitesinde yayımlamış olduğu ilana göre Antalya Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda İtfaiyeci pozisyonunda 161 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacağını belirtmişti. İlgili ilana başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup artık başvurularda son günle gelindi. Henğüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar için İşin Olsa ekibi olarak bir kez ilgili ilan hakkında detaylı bilgi veriyor olacağız.

Antalya Belediyesi bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek üzere İŞKUR kurum dışı kamu personeli alım sayfasında ilgili ilanı yayımlamıştı. Sözk onusu ilana göre Antalya Belediyesi, 1 Şoför, 106 İtfaiye Şoförü ve 54 İtfaiye eri olmak üzere toplamda 161 personel alımı gerçekleştirecek. 

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, Adli sicil kaydı bulunmamak, En az lise mezunu olmak, İtfaiye eri için 31 yaşından gün almamış olmak, İtfaiye şoförü için 36 yaşından gün almamış olmak,  En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, SRC 2 ve Psikoteknik belgesine sahip olmak, İtfaiye Şoförü için en az ilköğretim mezunu olmak, Görevini yapmsına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve bunu rapor ile belgelemek gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULARDA SON GÜN:

Adaylar başvurularına 29 Ağustos 2018 tarihi itibari ile başladılar. Henü başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar başvurularını en geç 03 Eylül 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.  Başvurular, Antalya İnsan kaynakları A.Ş Yüksekalan Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı B.Ş.B hizmet binası no:20 Muratpaşa/ ANTALYA adresine şahsen başvuru yapmaları gereklidir. Daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.