İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlara göre farklı kamu kuruluşlarında kadrolu olarak görev alabilecek birden fazla personel ihtiyacının olduğu açıklandı. Kurumlar bünyesinde çalışacak olan personellerin, belirlenmiş olan başvuru şartlarına uyması gerektiği aksi taktirde yapılan başvuruların geçersiz sayılacağı açıklandı. Kurumlarda çalışmak üzere başvuru yapacak olan adayların işlemlerini İŞKUR resmi sitesinde yer alan iş ilanları kategorisinden yapacakları belirtildi.

PERSONEL ALIMI YAPILACAK ALANLAR

İŞKUR tarafından yayımlanan ilanlara göre farklı kurumlar bünyesinde çalışacak personŞellerin başvuru yapacakları pozisyonlar şu şekildedir; " Aşçı Yardımcısı (Kahramanmaraş), Temizlik Görevlisi (Amasya), Muhasebe Meslek Elemanı (Amasya), 2 Beden İşçisi (Mersin), Elektrik Tesisatçısı (Giresun), Cankurtaran (Uşak), Depo Görevlisi (Kırıkkale)" şehirlerinde yer alan kamu kurumları için belirtilen pozisyonlarda ve sayılarda personel alımı yapılacağı açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Belirtilen açık pozisyonlar için kendi bünyelerinde kadrolu bir şekilde personel alımı yapacak olan kamu kurumlarının belirlemiş olduğu başvuru şartları şu şekildedir; " T.C vatandaşı olması, adli  sicil kaydının temiz olması, kurumlar için belirlenen özel başvuru şartlarına uyum sağlaması, istenilen eğitim seviyesinde olması, askerlik ile ilgili bir sorunu kalmaması" adaylardan istenilen başvuru şartlarındandır.

Editör: TE Bilisim