Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlar aracılığıyla 18 Mart 2019 (dün) tarihinde Makam şöforü kategorisine bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilan içerisinde iş veren kurumun Bursa Mudanya Belediye Başkanlığı olduğu ve ilan içerisinde bu Mudanya Belediyesi bünyesinde makam şoförü yapacağı ifade edildi. Yayımlanan ilan sadece 4 gün resmi internet sitesi üzerinde kalacağı ardından ilanın kardılacağı bilgisi verildi.

Başvuru Şartları

İşkur üzerinden yayımlanan Makam Şoförü ilanına göre yapılan başvurularda belirlenen başvuru şartlarını karşılamadığı taktitrde adayların eleme mülakatlarına alınmayacağının bilgisi verildi. Belirlenen başvuru şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, en az ilkokul mezunu olmak, kamu haklarından mahrum bırakılmış olmaması, adli arşiv soruşturmasının temiz olması, adli sicil belgesinin olumlu olması, B sınıfı ehliyete sahip olmaları, adayların 18-40 yaşları arasında olması ve eskim hükümlü olması gerekmektedir. TMY adayı olanlarda katılması gerekmektedir." adayların bu başvuru şartlarına dikkat etmeleri gerekmektedir. 

Kura Çekimi 27 Mart'ta Yapılacak

18 Mart 2019 tarihinde yayımlanan iş ilanı yaklaşık olarak 4 gün boyunca İŞKUR resmi interent sitesi üzerinde 00004885830 ilanıyla kalarak iş başvuru yapacak olan adayların detaylarına sunulacak. Söz konusu personel laımı için 27 Mart 2019 günü başvuru yapan adaylar ile birlikte kura çekimi gerçekleştirilecek.