Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilanlara göre personel alımları devam ediyor. Buna göre Uşak İl Özel İdaresi2018 yılı için bünyesine sözleşmeli personel alımı yapacak. Söz konuus olan ilan ile Uşak İl Özel İdaresi Belediyeler kanunun 49. maddesi gereğince boş bulunan 8 kişilik kadro ile sözlemeli olarak alım yapacak. Adayların başvuru şartlarını taşımaları dahilinde Uşak İl Özel İdaresi tarafından yapılacak Giriş Sınavına katılacaklardır. İlgili Giriş sınavı sözlü olarak tek aşamada 23 Mayıs 2018 tarihinde saat 10:00 da yapılacaktır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Uşak İl Özel İdaresi bünyesine, 3 İnşaat Mühendisi, 1 Harita Mühendisi, 1 Ziraat Mühendisi, 2 Tekniker ve 1 Topoğraf ünvanınzda toplamda 8 sözleşmeli personel alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Uşak İl Özel İdaresi personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Fakültelerin alım yapılacak ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak,2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Başvuru tarihi itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak ve başvuru tarihi itibari ile son 6 ay içerisinde Uşak ilinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 26 Nisan 2018 tarihi ile saat 08:30 itibari ile başlayabilir ve en geç 07 Mayıs 2018 tarihine kadar saat 17:30 a kadar başvuruların yapılması gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını Uşak İl Özel İdaresi'ne şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar Buraya Tıklayarak detaylı bilgi sahibi olabilirler.

Editör: TE Bilisim