Türkiye Hudut ve Sahillet Sağlık Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak. Türkiye Hudut ve Sahillet Sağlık Genel Müdürlüğü yayımlamış olduğu ilana göre bünyesinde farklı alan ve pozisyonlarda sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. İlan Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olup adalar başvurularını başvuru şartlarına göre Türkiye Hudut ve Sahillet Sağlık Genel Müdürlüğü ( HSSGM ) resmi internet sayfasından temin edilecek başuru formu ile birlikte kuruma şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir

PEKİ ALIM POZİSYONLARI NELERDİR?

Türkiye Hudut ve Sahillet Sağlık Genel Müdürlüğü toplamda 6 kişilik boş kadro ile alım yapacağını belirtti. Buna göre HSSGM bünyesine, 1 Mütercim-Tercüman, 1 Programcı, 1 Arşiv Uzmanı, İstanbul çanakkel İçin 2 Teknisyen ve Balıkesir için 1 teknisyen olmak üzere 3 teknisyen alacak. Adaylar bu yönde kadrosuna göre aranan nitelikleri taşımak zorundadırlar. Buna göre Programcı, Mütercim tercüman ve Arşiv uzmanı İstanbul genel Müdürlüğü Merkez teşkilatına ve Teknisyen adayları taşra Teşkilatında görevlendirileceklerdir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Türkiye Hudut ve Sahillet Sağlık Genel Müdürlüğü ( HSSGM ) bünyesine alımını yapacağı kadrolar için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik araştırması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Yapılacak Giriş sınavı tarihi itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak, Teknsyen kadrosu için en az lise mezunu olmak ve diğer pozisyonlar için en az lisans mezunu olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Teknisyen kadrosu için KPSSP94 puan türünden en az 50 puan almış olmak ve diğer pozisyonlar için KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak niteliklerini taşıyan adaylar başvuru yapabilirler. Ayrıca kadrosuna göre diğer özel nitelikler için ilanın tam metnini inceleyebilirsiniz.

BAŞVURULAR NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?

Türkiye Hudut ve Sahillet Sağlık Genel Müdürlüğü kamu personeli alımı ilanına başvru yapacak adaylar, ilanın yayımlandığı tarih itibari ile başvurularına başlayabilirler. buna göre başvurular 15 gün devam edecek olup, adaylar en geç 16 Mart 2018 tarihine kadar başvuru yapmış olmaları gerekmektedir. Söz konusu olan ilana başvurular, Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı’ndan veya www.hssgm.gov.tr adresinden temin edilecek başvuru formu ile birlikte ve aşağda bilgisini verdiğimiz istenen belgeler ile birlikte şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. Posta yolu ile yapılan başvurularda herhangi bir gecikmede kurum sorumlu değildir.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER:

Adaylardan başvuru için, Son altı ay içerisinde çekilmiş olan 2 adet vesikalık fotoğraf, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, İyi Hal Kağıdı, 2016 yılı KPSS Sonuç Belgesi, - Teknisyen pozisyonu için Teknisyen olarak çalıştığı süreleri gösterir belge ve Gemi Adamı ehliyetinin örneği, Mütercim-Tercüman  kadrosu için Yabancı dil seviye tespit sınav sonuç belgesi aslı ya da noter tasdikli örneği e Diploma veya noter onaylı tastikli belgesi ile birlikte başvuru yapılmaktadır. Ayrıca ilanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar Buraya Tıklayarak daha detaylı bilgi sahibi olabilirler.

Editör: TE Bilisim