Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan ilana göre Sivas Cumhuriyet Üniversitesi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere 45 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan etmişti. Bu kapsamda yayımlanmış olan duyuruya göre kadrolar içerisinde Acil Tıp Teknisyeni mezunu olan adaylar için de kadro yer aldı. Adayların giderleri ve ücretleri özel bütçeden karşılanacağına da yer verilen ilan hakkında başvuru şartları şöyledir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Acil Tıp Teknisyeni alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan bazı genel ve özel nitelikler aranıyor. aşağıda sizlerle genel ve özel nitelikleri paylaşıyor olacağız.

  1. Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.
  2. 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmak, Lisans mezunlarında KPSSP3, ön lisans mezunlarında KPSSP93 ve ortaöğretim mezunlarında KPSSP94 puanları esas alınacaktır. 
  3. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  4. Erkek adayların askerlikle ilişiği bulunmamak.
  5. Başvuracak adayların durumunun; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması,
  6. Başvuru bitim tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak. 
  7. Deneyim istenen ilanlar için deneyimin SGK (Sigorta Primi yatırılmış olması) kaydı ile belgelendirilmesi gerekmektedir.

Özel olarak ise, Ortaöğretim kurumlarının Acil Tıp Teknisyenliği dalından mezun olmak, En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak (İhtiyaç halinde ambulans kullanmak üzere) ,Yataklı tedavi hizmeti sunan hastanelerin acil servisinde en az 1 (bir) yıl çalışma deneyimi bulunmak. (Hastanemiz Acil Servisinde çalıştırılmak üzere) Gibi nitelikler aranıyor.

BAŞVURULAR:

Başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç,  11 Temmuz 2019 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Adaylar başvurularını Sivas Cumhuriyet Üniversitesi resmi internet sayfası www.cumhuriyet.edu.tr den ilan tarihi itibariyle temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte (belgelerin aslı görülerek Personel Dairesi Başkanlığınca onaylanmış) Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta,fax ve internet kanalıyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru kılavuzuna ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

DİĞER MEMUR PERSONEL ALIMLARINA BURADAN ULAŞINIZ

Editör: TE Bilisim