Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi bünesine personel alımı için ilan yayımlamıştı. Resmi gazetede 10 Ağustos 2020 tarihinde yayımlanan ilana göre 4 kişilik boş kadro ile fakrlı alanlarda personel alımları yapılacak. Ancak 11 Ağustos 2020 tarihli Resmi Gazetede yeni bir duyuru yayımlanarak ilanda düzeltme yapıldı. İşin Olsa ekibi olarak yapılan düzeltmeyi sizlerle paylaşıyoruz.

DEĞERLENDİRME SAYISINDA DÜZENLEME YAPILDI!

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi personel alımı için ilana yeni bir madde ekledi. Yayımlanan ilana göre adayların değerlendirmeleri KPSS puanına göre yapılacak. 10 Ağustos 2020 tarihinde yayımlanan ilanda söz konusu madde unutuldu. Bugün yayımlanan düzenleme ilanına göre ilana aşağıdaki madde ekleme yapılmıştır.

10.08.2020 tarihli ve 31209 sayılı Resmî Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan ilanda Programcı kadrosu için istenilen şartlara ilave olarak “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 2 nci maddesinin (c) fıkrası gereğince KPSS (B) grubu puanı esas alınarak yapılacak sıralamaya göre en yüksek puan alan adaydan başlama suretiyle ilan edilen kadronun 10 katına kadar aday arasından yapılacak yazılı ve/veya sözlü sınav sonucuna göre sıralama yapılacaktır. Sınav tarihi, yeri, saati ve şekli ilan tarihi bitiminden sonra internet sayfamızda duyurulacaktır.” İlgililere duyurulur.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Yukarıdaki tabloda da göreceğiniz gibi üniversiteye farklı alanlarda personel alımları yapılacak. Ön Lisans ve Lisans mezunları için alım kadrosu yer alıyor. Bu kapsamda adaylar 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP93 ve KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmaları zorunludur.

Ayrıca bunun dışında yukadaki niteliklere ek olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.