Hazır giyim firmalarının en ünlülerinden bir tanesi olan KOTON, Türkiye ve yurt dışında satışlarına aktif olarak devam ediyor. Açık pozisyonlar için çok sayıda personel alımı yapmakta olan KOTON resmi internet sitesi aracılığı ile personel alımları hakkında adaylara duyuru yaptığı gibi yine interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de açık pozisyonları duyurmaktadır.

Koton interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yaptığı duyuru ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 160'a yakın farklı kadro için personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Koton interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak? Yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında;

Personel Özlük İşleri Uzmanı
PT Satış Danışmanı
Nakliye Lojistik Sorumlusu
Mağaza Müdürü
Part Time Satış Danışmanı 
Kozmetik Reyon Sorumlusu
Mağaza Müdür Yardımcısı
FT Kasiyer
Stok Kontrol Uzman Yardımcısı
Teknik Eğitim Sorumlusu
Tasarım Asistanı
Kasiyer

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için KOTON firması tarafından personel alımları yapılmakta olup bu pozisyonlardan hariç olmak üzere 160'a yakın farklı pozisyon için personel alımları gerçekleştirilmektedir. Adayların her pozisyon için belirlenmiş olan farklı niteliklere sahip olması gerekmekte olup müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/qNzarh
Editör: TE Bilisim