Türkiye başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında hizmetlerini sürdüren 1988 yılında ilk hizmetlerine Türkiye'de başlayan ve şu anda 27'den fazla ülkede 500'den fazla mağaza ile satışlarına devam etmekte olup firma 2023 yılında dünyanın 5 kıtasında da hizmet göstermeyi hedeflemektedir.

Açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmekte olan Koton ilanlarını yayımlamadan önce pozisyonları tespit etmekte, uygun nitelikleri belirlemekte ve başvuruların yapılması için kariyer siteleri aracılığı ile duyurularını gerçekleştirmektedir. Yeni ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapıldığı görülüyor. Peki detaylar nedir, hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Koton iş ilanları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olmak, diksiyonu düzgün olmak, sorumluluk sahibi olmak, müşteri odaklı olmak, güler yüzlü olmak, yoğun çalışma sistemine ayak uydurabilir olmak, sağlığı iş yapmaya yatkın olmak gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir, başvurular nasıl yapılır?

POZİSYON ile BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Koton yüzlerce kişilik personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir? Satış Danışmanı, Kasiyer, Part Time Satış Danışmanı, Bütçe ve Raporlama Uzmanı, Bireysel Satış Danışmanı, Engelli Personel, Senior Buyer (Marka Çocuk), Mağaza Müdür Yardımcısı, Mağaza Müdürü, Görsel Sunum Uzmanı, ETL Yazılım Geliştirme Uzmanı vb. gibi pozisyonlar için personel alımı yapılacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak? Müracaatlarını gerçekleştirmek isteyen adayların https://goo.gl/iOKHvZ linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARINI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ