Hazır giyim sektörünün öncü firmalarından olan KOTON'un Türkiye'de 282 ve yurt dışında 163 mağazası bulunmaktadır. Toplamda 25 farklı ülkede milyonlarca kişiye satış yapmakta olan KOTON firmasının en büyük pazarı Türkiye'dir. Türkiye'de hazır giyim sektörü oldukça gelişmiş olduğu ve bu anlamda yurt dışına ihracat rakamları da oldukça yüksek olduğu için KOTON Türkiye pazarına çok önem vermektedir. Sektörün lider markası olmak için şube açmaya devam etmekte olan KOTON kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapmaya devam ediyor. Peki KOTON hangi pozisyonlar için toplam kaç personel alımı yapacak?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

KOTON kendi bünyelerinde ki açık pozisyonları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurmakta ve buradan müracaatları kabul etmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında KOTON;

Mağaza Müdürü
Mağaza Müdür Yardımcısı
Satış Danışmanı
Kasiyer
PT Satış Danışmanı
Kısmi PT Satış Danışmanı
Part Time Kasiyer
Stratejik Müşteriler Satış Yöneticisi
Finansman Sorumlusu
Bireysel Satış Danışmanı
Engelli Depo Elemanı
Teknik İşler Sorumlusu

Yukarıda bulunan pozisyonlar başta olmak üzere KOTON, Türkiye geneli 150'den fazla farklı pozisyon için personel alımı yapmaktadır. Her pozisyon için ayrı ayrı nitelikler aranmakta olup nitelikleri görmek ve müracaat etmek için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/koton-is-ilanlari-c2116-p12254/
Editör: TE Bilisim