Ülkemizin destekleri ile bilinen ve girişimlere sürekli destek olmasından dolayı sıklıkla basının ilgi odağı olan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı KOSGEB açık pozisyonları için çok sayıda personel alımları da gerçekleştirmektedir.

Her ne kadar yıl içerisinde yüklü alımlar gerçekleştirmese de ihtiyaca göre personel alımı gerçekleştirmekte olan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı yeni bir ilan yayımlandı. Buna göre Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı 2 sözleşmeli personel alımı yapacak. Peki pozisyonlar nedir? İşin Olsa ekibi olarak tüm detayları sizlere aktarıyoruz.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı tarafından kamuoyuna yayımlanan ilana göre KOSGEB'in 2 sözleşmeli personel alımı yapılacağı görülmekte olup adayların yazılım geliştirme uzmanı pozisyonunda istihdam edeceği görülmektedir. Adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS'den en az 70 ve üzeri puan almış olmak yine YDS'ye de girmiş olmaları gerekmektedir. İlana sadece Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olan adaylar başvuru yapabilir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

KOSGEB kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yazılım geliştirme uzmanı pozisyonun için 2 sözleşmeli personel alımı yapacaktır. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre adayların 23 Şubat 2018 tarihine kadar KOSGEB'in resmi internet sitesinde bulunan sözleşmeli personel alımı başvuru formunu doldurarak KOSGEB Başkanlık Binası (Anafartalar Mah. İstanbul Cad. No: 32 06050 Ulus / Altındağ / ANKARA) adresine başvuru gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim