Kolin İnşaat personel alımı yapıyor. Kolin İnşaat bünyesinin personel eleman ihtiyacını karşılamak üzere personel alacak. Sizde başvuruda bulunmak için ilanın devamını inceleyiniz.

Kolin inşaat 1980 yılında Cengiz Holding tarafından kurulmuştur. Günümüzde halen aktif olarak devam ettikleri inşaat çalışmalarının yanında maden, enerji, hava limanı, sigorta, altyapı ve turizm alanlarında da hizmet vermektedirler. Bugün Kolin İnşaat Türkiye'nin saygın ve bir o kadar da güçlü şirketleri arasında yer almaktadır. Kolin inşaat personel alımı çerçevesinde çeşitli iş kollarındaki faaliyetleri ile bugün girişimci ve güvenilir bir yatırımcı olarak oldukça dikkat çekmektedir. Geçmişten bu güne 37 yıllık deneyimi ve tecrübesi ile mali gücünü ve tekniğini birleştirerek sayısız projeye başarılı bir şekilde imza atmıştır. Sadece Türkiye ayağında değil yurt dışında da Sırbistan, Uganda, Libya ve Azerbaycan gibi ülkelerde aktif olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kolin İnşaat personel alımı gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki devam eden projelerine yeni çalışma arkadaşları aranmaktadır. Bu nedenle personel alımı için vermiş olduğu ilanlardaki personel alımları pozisyonlarını başvuru yapacak adaylar için paylaşmıştır. Bu pozisyonlardan bazıları, oto lastik servis elemanı, toprak işleri formeni, satış temsilcisi, işletme operatörü, elektrik ve kalite kontrol şefi şeklindedir. Bahsedilen bu alanlarda çalışmayı kabul eden kişiler internet sitelerindeki iş ilanlarında gerekli ilanı bulup başvurularını gerçekleştirebilirler.

Bugün bu kadar büyük bir inşaat şirketinde iş sahibi olmak geleceğe atılabilecek en büyük adımlardan biri olabilir sizin açınızdan. Çünkü Türkiye'deki bu kadar saygın ve bir o kadar köklü bir şirket ağı içerisinde çalışıyor olmak sizin için gelecekte farklı iş gruplarına gireceğiniz zaman CV'nizde bir referans kaynağı olabilir .Ya da bu alanda kendinizi geliştirebilir, ileriye dönük olarak kendinizi yöneticilere kanıtlayabilir iseniz belki de daha yüksek pozisyonlara adım adım çıkabilir geleceğinizde bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz. Her şey sizin elinizde. Tek yapmanız gereken ilk adımı atmak.
Kolin İnşaat personel alımı ilanına başvuruda bulunmak için alt kısımdaki linki kullanabilirsiniz.
http://www.kariyer.net/kolin-insaat-turizm-sanayi-ve-ticaret-a-s-is-ilanlari-c23707-p15055/
Editör: TE Bilisim