Türkiye'nin en bilinen ve en tanınır mağazalarından bir tanesi olan, Koç Holding'in sahibi olduğu Koçtaş Yapı Marketleri Ticaret Anonim Şirketi yatırımlarına devam ederek uygun bölgeler için personel alımları da gerçekleştirmektedir.

Koçtaş Yapı Marketleri Ticaret Anonim Şirketi personel alımı ilanları kuruluş tarafından hazırlanmakta ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Koçtaş Yapı Marketleri Ticaret Anonim Şirketi tarafından yeni ilanlara bakıldığında farklı pozisyonlar dahilinde en az ilköğretim mezunu personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve ilan bilgileri nelerdir.

İLAN BİLGİLERİ

Alım Yapacak Firma: Koçtaş Yapı Marketleri
En Az Mezuniyet: İlköğretim
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
İlan Edilen Pozisyon: 40'a Yakın

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Koçtaş Yapı Marketleri Ticaret Anonim Şirketi tarafından kamuoyuna 40'a yakın çok sayıda pozisyon ilan edildi. Peki hangi pozisyonlar alım yapılacaktır.

MAĞAZA SATIŞ UZMANI
ENGELLİ PERSONEL
SERAMİK SATIŞ UZMANI
MÜŞTERİ DANIŞMANLARI
SATIŞ MÜŞTERİ DANIŞMANI
MAL KABUL MÜŞTERİ DANIŞMANLARI
ZİRAAT MÜHENDİSLERİ
TİCARİ SATIŞ UZMANLARI
TEKNİK EĞİTİM UZMANI

BAŞVURULAR

Yukarıda yer alan pozisyonlar başta 40'a yakın pozisyon için Koçtaş mağazası çok sayıda personel alımı yapmaktadır. İlanlara başvurmak isteyen adayların aşağıdaki linki takip ederek gerekli formlar aracılığı ile uygun pozisyonlara müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/N7pb6V
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim