Koçtaş Tüm Türkiye'de Personel Alacak

Koçtaş personel alımı gerçekleştirecek. Koçtaş bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere, en az lise mezunu ve tüm Türkiye geneli mağaza uzmanlarını arıyor. Sizde Koçtaş ailesine katılmak için, haberimizin devamını inceleyiniz.

Koçtaş koç holdinge bağlı olarak, ev geliştirme ve ev malzemeri konusunda avrupanın lideri olan Kingfisher/B&Q ortağıdır. Koçtaş dünya strandartlarında ev ürünleri konusunda hızla büyüyen bir mağazadır.Peki Koçtaş mağazasında çalışan elemanlar ne iş yapar? Ne gibi görevle görevlendirilmiştir? Hangi konularda uzman olmaları istenir? 

İş Tanımı: 

Koçtaş mağazasında çalışan personel elemanlar, Elektirk aydınlatma, nalburiye, inşaat, ahşap, el aletleri, hırdavat, yer döşemeleri, boya, ev gereçleri, ısıtma, dekorasyon, seramik, banyo alanlarında edinmiş olduğu ürünlerin bilgisi ile gelen müşterilere bu bilgiler sonucunda yardımcı olarak bildiklerini aktarmakla sorumludur. Koçtaş bu bilgilere sahip Uzmanlar arıyor.

GENEL NİTELİKLER:

Koçtaş ailesine katılabilmek için aşağıda verilmiş olan genel niteliklere uygun adayların başvuruları kabul edilmektedir.

- Müşteri bilgilendirmede tecrübeli, 

- Vardıyalı esnek çalışma saatlerine ve haftasonu vardiyalarına ayak uydurabilecek adaylar,

- Askerlik hizmetini tamamlamış olan adaylar ( Erkek Adaylar ),

- Ürünler hakkındaki uzman bilgilerini müşterine aktarabilecek olan adaylar,

- En az lise mezunu, Teknik lise mezunu, Meslek lisesi, Meslek yüksek okul mezunu olan adaylar,

- Yer döşemeleri, seramik, ev gereçleri-mobilya, aydınlatma-elektrik, banyo-vitrifiye,ısıtma-tesisat,hırdavat, el aletleri, nalburiye, boya-dekorasyon, mutfak-beyaz eşya alanlarının birinde en az 10 yıl satış veya ürün deneyimine sahip

İlana Başvuruda bulunacak olan adaylar alt kısımda verilmiş olan bağlantıyı kullanabilirler.

BAŞVURU : http://www.yenibiris.com/koctas-yapi-marketleri-t-a-s/uzmanlar-tum-turkiye-is-ilani/405330

Editör: TE Bilisim