Ülkemizin önemi mağazalarından bir tanesi olan ev eşyaları, ofis eşyaları, bahçe ürünleri, hırdavat, dekoratif ürünler vb. gibi aklınıza gelebilecek her türlü kategoride yüzlerce hatta binlere farklı ürünlerin satışını, üretimini gerçekleştirmekte olan Koçtaş büyüme oranını geliştirdiği gibi açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için personel alımı yapmaktadır.

Türkiye'nin farklı alanlarına yeni şube açılışları gerçekleştirmekte olan Koçtaş açık olan pozisyonlar için yeni ilanlar yayımladı. Peki Koçtaş hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak? Koçtaş bünyesinde görev yapmak isteyen adayların hangi adımları takip etmesi gerekmektedir? Gerekli bilgileri siz okurlarımız için paylaşıyoruz.

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Koçtaş kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapıyor. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre dekoratif stil danışmanı, depo elemanı (gebze depo), satış müşteri danışmanları (kartal), müşteri danışmanı - balçova(sezonluk), kategori planlama uzmanı, bütçe raporlama-finansal analiz uzmanı/uzm. Yard., kategori satınalma uzmanı pozisyonları için personel alımı yapılmaktadır. Peki adaylar Koçtaşta istihdam etmek üzere nasıl başvuru yapabilir?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Koçtaş yukarıda yer alan pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre adayların müracaatlar için https://bit.ly/2LwYtC0 linkini kopyalamaları ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Adaylar karşılarına gelen ekran üzerinden uygun pozisyonlar için nitelikleri öğrenebilir ve müracaatlarını gerçekleştirebilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim