Koçtaş her sene büyüme oranını artıran ve pek çok şehirde bulunan bir markadır. Televizyon, internet ve gazete alanında yapılan reklamlar ile satış rakamlarını artırmaya çalışan firma boş pozisyonların doldurulması ve nitelikli işçiler ile deha verimli sonuçlar elde etmeye çalışmaktadır. Kurumsal kimlikleri ile ilan sayfaları üzerinden paylaştıkları pozisyonları incelediğimizde Koçtaş'ın 63 pozisyon için alım yapacağını görmekteyiz.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Satış danışmanı, müşteri danışmanı, kasa müşteri danışmanı, ticari satış uzmanı, mağaza satış uzmanı, insan kaynakları, depo elemanı, mimar, mühendis sipariş ve stok pazarlama uzmanları

Koçtaş verdiği ilanlar ile yukarıda ki pozisyonlarda çalışmak üzere personel alacak.

Hangi Şehirler İçin Alım Yapılacak

Koçtaş personel alımı yapacak peki hangi şehirlerde personeller çalışacak. Bilindiği gibi Koçtaş tüm Türkiye'de tanınan bir marka haline gelmişte olsa her bölgeye şube açmamaktadır. Bazı bölgelerde şubesi olan firma internet üzerinden de yaptığı satışlar ile tüm Türkiye geneline kolaylıkla yayılmaktadır.
Verilen ilanları incelediğimizde alınacak olan personeller Koçtaş'ın İstanbul, Kocaeli, Muğla, Adana, Ankara, Antalya, Eskişehir, Mersin, Konya, Malatya, Trabzon, Bursa, Denizli, Gaziantep ve Kahramanmaraş şehirlerinde bulunan şubelerinde çalışacak.

Koçtaş yaptığı alımlarda her hangi bir Kamu Personeli Seçme Sınavına girme zorunluluğu istememekte ve her hangi bir sınavdan minimum şu puanı almış olmalı gibi bir şart koymamaktadır. Ancak pozisyonlara göre bu durum değişebildiği gibi her pozisyonun kendine özel aranan nitelik özellikleri bulunmaktadır. Koçtaş'ın vermiş olduğu ilanları incelemek, niteliklere göz atmak ve uygun olduğunuzu düşünüyorsanız pozisyonlara başvurmak için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/koctas-yapi-marketleri-tic-a-s-is-ilanlari-c11416-p1542/
Editör: TE Bilisim