Ülkemizin en büyük yapı market zincirleri arasında yer almakta olmakta Koçtaş Türkiye'nin dört bir yanına açmış olduğu şubeleri ile hizmetlerine devam etmekte olup son zamanlarda Koçtaş Fix ile mahallelerde karşımıza çıkarak istihdama da Türkiye genelinde büyük destek sağlamaktadır. Buna göre Koçtaş iş ilanlarını resmi kariyer sayfası aracılığı ile gerçekleştirmekte olup ilanlar farklı pozisyonlar için gerçekleştirilmektedir. Son yayımlanan ilanlarda 37 kişilik personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki başvuru yapacak olan adayların nasıl bir yol izlemesi gerekmektedir, hangi pozisyonlar için alımlar yapılmaktadır?

Alınacak Pozisyonlar Nedir?

Koçtaş Yapı Marketlerinin alım yaptığı kadrolara bakıldığında Mağaza İnsan Kaynakları Uzmanı, İş Çözümleri Yöneticisi(FI - HR), Müşteri Danışmanları (7 Farklı Bölge İçin)ve Compensation And Benefits Executive pozisyonu için personel alımı gerçekleştirmekte olup 37 kişilik istihdam alanı ile başvuruları kabul etmeye devam etmektedir. Peki başvuru yapacaklardan aranan şartlar nelerdir, adaylar nasıl başvuru yapılır?

Başvuru Nasıl Yapılır? Aranan Şartlar Nedir?

Koçtaş Yapı Marketlerinin personel alımı başvurusunda aranmakta olan şartlar 

  • Mağazacılık alanında kariyer hedefleyen,
  • En az lise mezunu,
  • MS Office programlarını kullanabilen,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Dinamik, yoğun tempoya ayak uydurabilecek,
  • Haftasonu ve vardiyalı çalışmaya sıcak bakan,

Yukarıda verilmiştir. Adayların bu şartlara uyum sağlaması halinde https://bit.ly/37sZ5Pw linkini kopyalaması ve başvurularını buradan gerçekleştirmesi gerekmektedir. Adaylar ilgil ilandan tüm pozisyonları görebilir ve istediğ kadro için CV'sini hazırlayarak başvurusunu yapabilir.