Kocaeli Belediyesine 83 personel alımı yapılacak'

İŞKUR üzerinden yapılan başvurularda Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin personel ihtiyaçlarının giderilmesi için ilanlar açıklandı. Buna göre adayların başvuruları İŞKUR üzerinden 7 Aralık tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir.

İdari ve Mali İşlet Dairesi Başkanlığından yapılan duyuruya göre en az İlköğretim mezunu olan 37 temizlik görevlisi alınacak. İlan tarihinden itibaren 5 gün içerisinde İşkur internet sitesi üzerinden ya da İşkur hizmet birimleri üzerinden başvuruların tamamlanması gerekmektedir.

İlana erişmek için 1- tıklayın
İlana erişmek için 2-  tıklayın

30 GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALINACAK! BAY-BAYAN

Önlisans mezunu adayların başvuru yapabileceği Güvenlik görevlisi alımlarına başvurular İŞKUR üzerinden yapılabilecek. Adayların valilikçe verilen silahlı ya da silahsız güvenlik görevlisine sahip olmaları gerekmektedir. erkek adaylar için 1,70 cm den bayan adaylar için ise 1,65 cm'den kısa olmamaları gerekmektedir. Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan ve üzeri alan adayları başvuru yapabileceklerdir.

İlana erişmek için tıklayın

Yayımlanacak diğer Personel Alımı ilanlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması ve facebook gurubumuz üzerinden bizler itakip ederek anında bildirim alarak takip edebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim