Ülkemizde farklı sektörlerin dev markalarına sahip olan ve müşteri memnuniyetine oldukça önem vermekte olan Koç Holding açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmektedir. Koç Holding tüm pozisyonlarını resmi internet sitesinde ki Koçkariyer bölümü aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır.

Koçkariyer bölümü aracılığı ilan edilmiş olan çok sayıda farklı pozisyon için Koç Holding yüzlerce personel alımı gerçekleştirecek. İlanlar Koç Holding'in resmi internet sitesinde yer almaktadır. Peki Koç Holding personel alımı detayları nedir ve hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Koç Holding resmi internet sitesinde yer alan koç kariyer bölümü aracılığı ile çok sayıda personel alımı yapacağını kamuoyuna duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için Koç Holding Personel alımı yapacak.
Eczacı
Güvenlik Elemanı
Aile Hekimi Uzmanı
Hasta Temsilcisi
Ofis Personeli
Yazılım Uzmanı
Engelli Personel
Hemşire
Bilet Satış Temsilcisi
Müşteri Satış Danışmanı 
KOBİ Kredi İzleme Uzmanı

BAŞVURULAR

Yukarıda ki pozisyonlar başta olmak üzere Koç Holding çok sayıda farklı pozisyon için açık pozisyonlarını Koç kariyer bölümü aracılığı ile kamuoyuna duyurdu. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilecek. Buna göre adayların aşağıda ki linki takip ederek pozisyonlar için uygun nitelikleri öğrenmesi ve ilgili pozisyonlar için aynı kanal üzerinden gerekli müracaat işlemlerini yapması gerekmektedir.

http://www.kockariyer.com/is-ilanlari
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim