Türkiye'nin pek çok önemli şirketinin sahibi olduğu Koç Holding açık pozisyonları ve bünyelerinde ki şirketleri için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Koç Holding personel alımı ilanları genel olarak kuruluşun resmi internet sitesinde ki insan kaynakları aracılığı ile yayımlanmaktadır.

Koç Holding tarafından resmi internet sitesinde yer alan insan kaynakları bölümü aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında yurt geneline yüzlerce personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Koç Holding personel alımı detayları nedir ve hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

Koç Holding farklı pozisyonlar için yüzlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara Koç Holdig personel alıyor. Yayımlanan ilanlara bakıldığında; Güvenlik Elemanı Çağrı Merkezi Personeli Hasta Temsilcisi Ofis Personeli Yazılım Uzmanı Çevre Mühendisi Kredi Riski Bütçe ve Raporlama Uzmanı Engelli Personel Hemşire Bilet Satış Temsilcisi Aile Hekimi Uzmanı Müşteri Satış Danışmanı  KOBİ Kredi İzleme Uzmanı Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Koç Holding personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvuru işlemleri nasıl gerçekleştirilecek.

BAŞVURULAR

Koç Holding personel alımına ilişkin detaylar ve bazı pozisyonlar yukarıda belirtilmiştir. Personel alımı ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan başvuru linklerini takip etmesi ve bu linkler vasıtası ile müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

http://www.kockariyer.com/is-ilanlari  
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim