Ülkemiz de faaliyetlerine pek çok sektörde sektörün lider markası olarak devam etmekte olan Koç Holding kendi bünyesine ve bünyesinde bulunmakta olan şirketlerine açık pozisyonları için çok sayıda personel, elaman alımı yapmaktadır.

Koç Holding personel alım ilanları, Koç Holdingin sahibi olduğu kariyer bölümü aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Koç Holdingin farklı pozisyonlar için yüzlerce kişilik personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki detaylar nedir ve hangi pozisyonlara alım yapılacak.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR

Koç Holding tarafındandan Koçkariyer, Koç'ta kariyer sayfası aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında afrklı pozisyonlar için yüzlerce personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlara Koç Holding personel alımı yapıyor.

Güvenlik Elemanı
Çağrı Merkezi Personeli
Hasta Temsilcisi
Ofis Personeli
Yazılım Uzmanı
Çevre Mühendisi
Kredi Riski Bütçe ve Raporlama Uzmanı
Engelli Personel
Hemşire
Bilet Satış Temsilcisi
Aile Hekimi Uzmanı
Müşteri Satış Danışmanı 
KOBİ Kredi İzleme Uzmanı

BAŞVURULAR

Yukarıda yer almakta olan pozisyonlar başta Koç Holding çok sayıda farklı pozisyon için yüzlerce kişilik personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki Koç Holding personel alımına nasıl müracaat edilir. Aşağıda ki linki takip edecek olan adaylar pozisyonlar için aranan nitelikler hakkında bilgi sahibi olabildiği gibi başvurularını da aynı kanal üzerinden gerçekleştirebilmektedir.

http://www.kockariyer.com/is-ilanlari
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ