Faaliyetlerine devam etmekte olan kamu kurumlarının hızla ilan yayımlamaya devam ettiği şuaralarda Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile her gün farklı kurumların alım ilanları kamuoyuna duyurulmaktadır. Faaliyetlerine devam eden Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bilindiği gibi açık pozisyonlar için personel alımı yapmaktadır.

Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile 5 Nisan 2017 tarihinde duyurulan bildiri ile Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 55 personel alımı yapacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü
En Az Mezuniyet: Lise
Son Başvuru: 14 Nisan 2017

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün hazırladığı iki farklı alım ilanı kamuoyuna duyuruldu ve toplam 55 kamu personeli alımı yapılacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Bilgisayar Teknisyen - 3 Personel
Elektronik Teknisyeni - 3 Personel
Elektrik Teknisyeni - 3 Personel
Büro Memuru - 1 Personel
Büro Memuru - 1 Personel (EK)
Şoför-Yük Taşıma - 2 Personel
Diğer Mühendisler - 2 Personel
Diğer Mühendisler - 2 Personel (Ek)
Deniz Trafik Operatörü - 37 Personel

Yukarı da belirtilmiş olan pozisyonlar için Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 14 Nisan 2017 tarihine kadar 55 personel alımı yapacak. 

BAŞVURULAR

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün yayımlamış olduğu 55 kişilik kamu personeli alımı ilanına adaylar İŞKUR üzerinden müracaat edecektir. Son başvuru tarihi 14 Nisan 2017'dir.
Editör: TE Bilisim