Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan kamu kurumu Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü açık pozisyonlar için personel alımlarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Alım ilanlarını kendi hazırlamakta olan Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü açık pozisyonları için personel alımı gerçekleştirmektedir.

Geçtiğimiz hafta İŞKUR üzerinden yayımladığı ilan ile 54 personel alımı yapacağını duyuran Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü farklı pozisyonlar için en az lise mezunu kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü
Alınacak Personel Sayısı: 54
Son Başvuru: 14 Nisan 2017
En Az Mezuniyet: Lise

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü yayımlamış olduğu pozisyonlar için toplam 54 kişilik personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Bilgisayar Teknisyen - 3 Personel
Elektronik Teknisyeni - 3 Personel
Elektrik Teknisyeni - 3 Personel
Büro Memuru - 1 Personel
Büro Memuru - 1 Personel (EK)
Şoför-Yük Taşıma - 2 Personel
Diğer Mühendisler - 2 Personel
Diğer Mühendisler - 2 Personel (Ek)
Deniz Trafik Operatörü - 37 Personel

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 54 kişilik personel alımı gerçekleştirmektedir.

BAŞVURULAR

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün alım yapacağı 54 kişilik ilana müracaat edecek olan adayların ilanın yayımlandığı il İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden ya da İŞKUR'un resmi internet sitesi aracılığı ile başvuru yapabilir.

DİĞER İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ